«Julenatt» i Nes kirke


UTSOLGT!

Den populære julekonserten tilbake også i år

Den tradisjonsrike konserten Julenatt legger også i år ut på en omfattende turné i førjulstiden, og i år som i fjor er det de folkekjære sangerne Trine Rein, Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen som legger ut på veiene. Konsertens musikere er Trond Lien og Frøydis Grorud, begge kjent fra Beat for beat på NRK.

Lørdag 17. desember kl 17.00 er det duket for konsert i Nes kirke.

¬Kjent og kjært
- Med konserten Julenatt ønsker vi å være en del av folks juletradisjon, og være et kjærkomment innslag i forberedelsene til julehøytiden. «Dette er mitt fjerde år på Julenatt-turné, og jeg setter stor pris på å spille disse konsertene, og være en del av folks juletradisjoner», sier musikalsk leder Trond Lien. «For å være nettopp en tradisjon, så er det viktig for oss at de kjente og kjære julesangene alltid er med i vårt repertoar, slik at publikum kan kjenne igjen opplevelsen fra år til år. I tillegg ønsker vi selvsagt også å servere en del nytt materiale hvert år» fortsetter Trond.

Det er andre året Trine Rein er med på Julenatt-konsertene, etter et travelt år med andreplass i fjorårets Stjernekamp på NRK, utallige konserter og singelslipp. Nå gleder hun seg stort til nok en turné i førjulstiden. «Tenk å få lov til å bruke adventstiden til å formidle julens budskap gjennom våre vakre julesanger, i fantastiske kirkerom og i møte med et forventningsfullt publikum! Kan man ha det bedre?» smiler Trine Rein.

Samarbeid med Strømmestiftelsen
En del av overskuddet fra konsertene gå til Strømmestiftelsen. Hjelp til selvhjelp er fundamentet i stiftelsens aktivitet. Strømmestiftelsen hjelper idérike mennesker i noen av verdens fattigste land med å komme i gang med prosjekter som kan generere et levebrød. Gjennom mikrofinans og utdanning vil de gjøre fattige rustet til å kunne klatre ut av fattigdom. Stiftelsen motiverer til utvikling og mener langsiktige mål gjennom målrettet arbeid i regionene er bedre enn store barmhjertige gaver. De er blant annet tilstede i Bolivia, Peru, Bangladesh, Myanmar, Burkina Faso, Niger og Uganda.

Hjertelig velkommen til konsert!

Foto: Jarle Nyttingnes

Tilbake