UTGÅR INNTIL VIDERE

Alle gode ting er tre!? «Kirkerottene og Viggo i tårnet» gjør et tredje forsøk på å få komme til Nes kirke! De er noen nysgjerrige og morsomme rotter som bor i kirken og tar barna med seg på spennende eventyr!

Dette blir en spennende opplevelse, som passer kjempegodt for de i barnehagealder og de minste i skolen, eller for alle som er glade i dukketeater. Bare ta med fantasi, humor og undring og la rottene trekke deg med inn i historien! Gjennom historien blir barna invitert til å undre seg over kirkerommet sammen med kirkerottene, og la seg fascinere av Jesusfortellingene som alltid har en sentral plass.

Forestillingen starter kl 1300, og varer ca 35 minutt. Det er gratis inngang. Det blir anledning til å kjøpe filmer med Kirkerottene på DVD etter forestillingen.

Påmelding til Kirkerottene vil bli åpnet her på nettsidene rett over nyttår, når vi vet mer om forstillingen kan gjennomføres denne gang.