Ta bilde til menighetsbladet!


For å kunne tilby et menighetsblad som er attraktivt, er blant annet en fin forside viktig.

Nes menighetsblad kommer ut fire ganger i året, og settes pris på av mange. Bladet er den aller viktigste informasjonskanal mellom menigheten og kommunens innbyggere.

For å kunne tilby et menighetsblad som er attraktivt, er blant annet en fin forside viktig. Og en fin forside er hos oss en ren forside, med et flott bilde og ikke mye tekst. Undersøkelser viser at forsiden på menighetsbladet for en del er det som avgjør om bladet blir tatt med inn, eller havner i papirdunken. Kommunikasjonssjef Trygve Jordheim i Kirkelig arbeidsgiverorganisasjon sier det slik: Ikke kast bort den viktigste salgsplakaten du har i det kirkelige informasjonsarbeidet!

Da menighetsbladet nr 1 skulle i trykken, viste det seg kvelden før fristen at den aktuelle forsiden ikke var i god nok oppløsning. I all hast stilte derfor Astrid Tætti Eidal opp med et flott vinterbilde som hadde vært i Hallingdølen noen dager før. Og dette bildet ble dermed forsiden på årets første menighetsblad! For å vise hva vi er ute etter, henviser vi til fanen "Menighetsbladet" her på nettsiden hvor du kan se hvordan bladene ser ut.

Vi inviterer med dette bygdas mange flinke fotografer til å bidra med bilder til forsiden på årets tre resterende utgaver som kommer ut til påske (frist 24. februar), i september (frist 10. august) og til jul (frist 4. november). Vi er ute etter bilder som passer til den årstiden bladet kommer ut. Siden bladet må lages en stund før både påskesol, høstfarger og julestemning er det selvsagt greit å komme med bilder fra tidligere år. Bildene må være i høydeformat, og være i god oppløsning (minst 1.5 mb). Mobilbilder er like bra som bilder tatt med kamera, og motivvalget er ganske fritt!

For de som får bilder på trykk, kan vi tilby som honorar jubileumsboken for Nes kirke 150 år. Fotograf blir selvsagt kreditert.

Bilder kan sendes til post.nes.menighet@nesbyen.kommune.no

 

Tilbake