Kirkene åpner igjen

Oppdatert 6.mai

13. april lempet regjeringen på de strenge restriksjonene som hadde vært for hele Viken fylke. For alle Hallingdalskommunene gikk man da tilbake til nasjonale føringer.
Dette innebærer at man nå kan ha 50 personer i Nes kirke på gudstjeneste og i begravelser, og disse må ha to meters avstand. På konserter er det kun krav om en meters avstand, og da kan man ha 70. Det anbefales at alle som deltar på et arrangement, f.eks. dåp, kommer fra samme kommune.
Personer tilhørende samme husstand kan sitte sammen.
Selv om mye tyder på at det blir lettelse i restriksjonene etter hvert, er det fortsatt like viktig å unngå smitte og smittespredning. Vi ber derfor alle respektere de regler som finnes, og holde god avstand til alle i kirken. Vi kan være sammen- men med avstand!

I Nes kirke ønsker vi fortsatt at alle bruker munnbind inn og ut av kirken.